Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziektent Oranjepark Apeldoorn

augustus 11 @ 8:00 am - 5:00 pm

Gratis

In 1998 is op initiatief van de Stichting ‘Muziektent Oranjepark 1998’ (J. Brink, F. ter Braak, P. Mulder,L. Bouwmeester, A. Wijma, E. v.d. Scheur) met bouw van een muziektent in het Oranjepark. Het doelvan de stichting was om 100 jaar na de oprichting van de oorspronkelijke muziektent in het Oranjepark(1898-1960) weer een muziekkoepel in het Oranjepark te realiseren in de oorspronkelijke stijl.

De stichting ‘Muziektent Oranjepark 1998’ heeft deze karakteristieke muziektent, na de bouwactiviteiten, op 1 mei 1999 geschonken aan de inwoners van de gemeente Apeldoorn, door de tent aan te bieden aan de gemeente Apeldoorn. Burgemeester mr. G.J. de Graaf heeft de muziektent namens de gemeente onder dankzegging aanvaard. De Stichting werd verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten in de muziektent.

Zij heeft deze taak structureel ingevuld door in juli 1999 een werkgroep ‘activiteiten muziektent Oranjepark’ te formeren, bestaande uit leden van cultureel platform STAP, de VVV en de stichting zelf. In 2000 is een nieuwe stichting in het leven geroepen die de uitvoerende taak m.b.t. de programmering van de activiteiten in de muziektent van de gemeente heeft overgenomen. Deze “Stichting MuziektentOranjepark” (SMO) doet dit nog steeds met veel enthousiasme.

Boanna Boyne speelt zondag 11 augustus 2024 op deze mooie locatie. Meer informatie volgt.

Gegevens

Datum:
augustus 11
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://muziektentapeldoorn.nl/

Locatie

Oranjepark, Apeldoorn
Oranjepark
Apeldoorn, 7311 AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie