Op 19 november 2022 staat onze releaseshow gepland in Podium Doesburg tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Op deze avond komt ons debuut officieel uit en dat gaan we natuurlijk vieren. Zorg dus dat je er bij bent, want het beloofd een bijzondere avond te worden.

Niemand minder dan Dennis Jansen (Oisin, Cloggy Dew) komt ons deze avond versterken. Al eens eerder zette hij, samen met collega muzikant Derrick, Podium Doesburg op z’n kop tijdens Z8erhoek. Dennis weet het Ierse lied met passie en overtuiging te brengen. We zijn dan ook zeer vereerd dat hij met ons mee zal spelen deze avond.

Ook kan natuurlijk de Ierse dans niet ontbreken. keltischdansje.nl komt ons verblijden met een paar prachtige traditionele dansen. Gehuld in zelfgemaakte prachtige outfits gaan de voetjes van de vloer.

En natuurlijk zijn we deze avond compleet, inclusief onze gastmuzikant Olaf. We gaan alle nummers van ons album spelen en nog veel meer.

Be there en mis het niet! Kaarten zijn slechts 7,5€ en te verkrijgen via https://podiumdoesburg.stager.nl/web/tickets/111198670

🤩🤩🤩 tot dan!